Thursday, December 29, 2016



Tim Shopievo baru sahaja lancarkan produk terbaru mereka, InstaEVO.
Apa yang menarik, adanya robot ini bakal hilangkan sakit kepala anda dalam pemasaran diInstagram
kerana robot ini berkerja untuk anda 24jam sehari seminggu. Malah dalam robot ini terdapat 9 fungsi
dalam 1

1. Auto post
2. Auto Comment
3. Auto likes
4. Auto Follow
5. Auto Follow Back
6. Auto Unfollow
7. Auto Direct Mesage
8. Search
9. Image Editor


Robot ni kurang songeh, anda set..terus jalan, anda tak pelu lagi tekan-tekan sampai bengkak ibu jari semata-mata mahu kejar follower. Hehe

Set and forget, itu lagi tepat saya katakan. Set kan sahaja masa yang anda mahu, robot ni akan ikut arahan.

Jadi, dengan adanya robot ini, anda sebenarnya telah menyelesaikan masalah anda dalam pemasaran Instagram.

Sifirnya mudah, bila ramai follower, makin besarlah peluang untuk dapatkan SALE, jadi tidak salah anda labur sedikit duit untuk kemudahan perniagaan sendiri

Anda boleh dapatkan dekat sini PERCUMA 7 hari. Jika anda tak berpuas hati dengan perkhidmatan ini, atau lansung tak teruja boleh minta kembali duit anda(refund), kami akan pulangkan duit tanpa banyak soal. (;


Dapatkan InstaEVO sekarang


Dapatkan sekarang juga. Untuk pengetahuan, harga pengenalan ini akan dinaikkan bila-bila masa sahaja oleh pihak tim shopievo. Untuk mengelakkan anda dikenakan yuran yang mahal, klik sekarang

Dapatkan InstaEVO sekarang

Saturday, November 26, 2016

Jana pendapatan Melalui Affiliate Program

Apa itu affiliate?

Afiliate ni bahasa mudahnya menjadi ejen kepada pengeluar produk dan mendapat komisen diatas setiap jualan yang dibuat.
Biasanya sekitar 40-70% daripda harga jual.

Dimalaysia, pasaran produk digital tersangat lah kecik. Namun masih boleh lagi menjana duit tambahan.

Mana nak cari.?

Ok..dekat sini saya sertakan 1 platform untuk jadi ejen affiliate.



Pergi kehalaman utama Klikjer.com
klik AFFILIATE seperti gambar dibawah.




Klik daftar affiliate



Isi maklumat yang diminta dengan tepat
Kemudian dekat bahagian bawah sekali klik 'create my account'


Check email anda..untuk pengesahan. Klik sahaja link yang diberi..kemudian Sign in untuk masuk.

atau klik sini untuk login http://klikjer.com/members/login.php




Anda akan dibawa kebahagian berikut. Seterusnya klik Marketing Materials.






Pilih banner,Video atau email link..

dekat sini saya pilih banner

.


Copy sourcode tersebut..dan paste kedalam website/ blog anda. Hasilnya seperti dibawah(saya copy link yang diberikan kedalam post)



Jika anda klik banner diatas, dan buat pembelian..saya akan mendapat 70% komisen atas setiap jualan.Banyak bukan?
Jadi apa tunggu lagi..jadilah ejen affiliate sekarang.

Friday, July 29, 2016

Duit Video-Teknik Jana Duit Melalui Youtube

Pernah tengok video dalam youtube? Tau tak, dengan hanya menggunakan video, anda boleh jana pendapatan melalui internet?.

Bukan tu sahaja, dengan teknik menggunakan video, anda boleh menggunakan Google Adsense dan Affiliate program untuk jana keuntungan. Lihat bawah

Iklan di Youtube

Kalau dulu, Google adsense hanya dipaparkan pada blog/ website, sekarang dekat video pun ada.

Jadi, Saudara Wazeen dan Mr Gobala bakal lancarkan satu lagi produk terbaru mereka ,yang telah terbukti
hanya dengan satu channel youtube sahaja berjaya meraih pendapatan RM1000.86 dalam tempoh 30 hari tanpa menjual apa-apa atau membayar kos membuat video.

Ulang sekali lagi,
TANPA MENJUAL APA-APA
TANPA MEMBAYAR KOS VIDEO

Dan anda cuma perlu ada ini sahaja,

1. Handfon(smartfon)
2. Internet


Ada dua benda diatas, anda layak untuk buat duit seperti dibawah.
Bukti Pendapatan Google Adsense

Bukti Pendapatan di Shareable

100% pasif Melalui Internet

100% melalui internet, itu lah mesej yang cuba disampaikan oleh Wazeen dan Tuan Gobala. Bermaksud, pendapatan yang bakal anda perolehi 100 % lansung dari internet.


Namun yang pasti, ini peluang terbaik untuk mereka yang mahu menjana pendapatan sampingan tanpa perlu ada Website/ blog!


Opsss, kenapa Youtube? Mesti anda tertanya-tanyakan?Ini sebabnya


Jadi, tak perlu dipertikaikan lagi bahawa Youtube merupaka lubuk trafik, seterusnya menjana pendapatan pasif dengan USD.

Tapi tentu mahalkan? Mungkin itu persoalan bermain difikiran anda. Ya, memang mahal sebab ilmu ini adalah hasil daripada pengalaman tuan Gobala sendiri yang telah menjana lebih RM 4 Juta melalui Youtube.

Tapi,..ada tapi..

Untuk tempoh terhad, Tuan Gobala dan Wazeen bagi harga early bird kepada pembeli awal dengan potongan sehingga 90%

Baca berikutnya..

Early Bird-Harga Termurah


Duit video ini mengandungi lebih 20 Video yang anda boleh download dan simpan dalam drive/ pemacu keras anda, boleh tengok bila-bila masa sahaja bila diperlukan.

Harga early bird ini tak lama, hanya untuk beberapa hari sahaja, dan ini merupakan hari terakhir
(17 Ogos 2016) Selepas itu, harga akan dinaikkan sesuai dengan ilmu yang ada dalamnya.

Jika anda berhajat untuk bekerja dari rumah, atau mencari duit secara pasif melalui internet, ini lah masanya. dapatkan sekarang disini.

Dapatkan Duit Video Sekarang


Laa..belum tekan lagi?

Tak apa, untuk pembeli yang pantas, saya ada sediakan bonus untuk anda. Bonus ini khas kepada pembeli yang membeli melalui saya sahaja. Terhad untuk beberapa orang sahaja. Klik link merah dibawah.


Lihat Bonus



Friday, July 22, 2016

5 Tips Untuk Dapatkan Kos Pengiklanan FB Ads yang MURAH


Disini saya ingin kongsikan 5 tips untuk dapatkan kos murah untuk iklan FB Ads

#1. Setkan daily bajet anda RM10 sehari.


Maksimumkan daily bajet anda hanya RM10. Kalau anda letak lebih, FB main telan jer. RM10 setiap hari secara konsisten. Biarkan FB optimize pengunaan RM10 anda.

#2. Buat dua Adset untuk 1 iklan.


Anda boleh buat dua adset, sebagai contoh..tukarkan gambar yang berlainan dan lihat kos adset anda tadi.

Pilih adset kos yang rendah.

Pausekan adset yang satu lagi.


#3. Tutup iklan anda pada hari cuti umum


Tutup iklan anda pada cuti umum sebab pada waktu itu, orang ramai kurang online dan membuat pembelian.


#4.Gunakan Gambar Bewarna-warni


Gunakan gambar bewarna warni, kerana warna tersebut menarik minat orang ramai untuk klik.
Gambar sangat penting dalam FB ads.

#5.Target android phone sahaja


Dekat bahagian placement, pilih android phone sahaja, smartphone mempunyai pengguna paling ramai.


Untuk tahu lebih details lagi.. boleh klik link dibawah.






Saturday, July 16, 2016




Ada produk ? Tetapi tak tahu cara marketing yang betul bagi tingkatkan sale. Jenuh jual tapi tak dapat pulangan yang setimpal? Pernah rasa berputus asa?


Jika dihujung rasa tu ada bibit-bibit putus asa, cepat-cepat recharge balik energy dan upgrade ilmu sekali, terutama ilmu pemasaran.

Sebab, hanya tahu teknik pemasaran je boleh tingkatkan jualan anda.

Kini anda boleh tingkatkan sale hanya dengan FB. Yer, FB ads bukan free tetapi terbukti 'paid traffic' lagi berkualiti jika dibandingkan dengan free traffic.


Jangan biar sampai putus asa kerana saudara Khairi yang terkenal dengan Burger Method tampil mendedahkan habis teknik yang beliau guna pakai selama ini dan meraih 7 angka hanya dalam beberapa bulan tanpa menggunakan ejen.

Ini bukan kebetulan dia dapat 7 angka SALE..kerana

dia merupakan bekas pekerja di syarikat Mindvalley sebagai 'specialist advertising' dan pernah mengurus akaun iklan Facebook dan Google Adwords lebih RM 40 Juta!

Akaun pengiklanan berjumlah lebih RM40 Juta

Dia tak mahu simpan ilmu tu untuk dirinya sahaja..jadi dia mulakan modul LIKEMETHOD untuk dedahkan teknik pemasaran yang pernah digunakannya untuk membantu peniaga online diluar sana yang mahukan SALE gila-gila!

Letupkan sale anda dengan LikeMethod

Dalam Like Method, anda akan dapat :


#1. Fasa 1: Pre-Like Phase (Jumlah Video: 8)
1.Video 1: Like Method Flow
2.Video 2: Prospect Research Overall
3.Video 3: Using Forum to do Prospect Research
4.Video 4: Using Amazon to do Prospect Research
5.Video 5: Using Blogs to do Prospect Research
6.Video 6: Using Competitors to do Prospect Research
7.Video 7: Avatar Creation for Prospect Research
8.Video 8: Competitive Research for Differention


#2. Fasa 2: Like Phase ( Jumlah Videos: 4)
1. Video 9: Like Phase Overview
2. Video 10: Campaign Structure
3. Video 11: Ads Structure
4. Video 12: Like Phase Tips


#3. Fasa 3: Post-Like Phase (Jumlah Videos: In Progress)
1. Video 13: Post Like Overall
2. Video 14: Optimization & Split Testing
3. Video 15: Split Test Result
4. Video 16: Video Slides Ads
5. Video 17: Page Post Engagement For Likes
6. Video 18: Video Views Campaign to Get Likes
7. Video 19: Rahsia Untuk Buat Sales
8. Video 20: Formula Jual Like Method
9. Video 21: Campaign Close Sales



OK! Jum kita belajar sikit mengenai perjalanan LIKEMETHOD!. Bagaimana dengan cara ini anda mampu tingkatkan jualan yang suam-suam kuku atau hampir terkubur.

#1.Prospect research

Prospect research ni merujuk kepada bakal pelanggan anda. Untuk menjual..anda kena tahu siapa bakal pelanggan anda, mana dia tinggal..kerja apa?..dah kawin ke belum..minat makan apa, cekodok ke mee udang banjir ke....hobi suka buat apa, umur berapa dan lain-lain.

Dalam LM anda akan diajar teknik mencipta avatar (bukan movie avatar oke!) melalui kajian prospek yang anda lakukan tadi. Avatar yang anda ciptakan tadi, akan digunakan dalam targetting semasa buat FB ads. Jika anda buat FB ads sesuka hati dan mengikut perasaan, duit anda akan hangus..tak percaya, cuba anda buat.

#2. Prospect research (kajian pelanggan) menggunakan media.

Dalam LM anda akan diajar bagaimana gunakan forum, blog, amazon review dan facebook comment untuk find the pain( cari pemasalahan). Melalui kaedah ini, anda akan dapat cari pemasalahan yang dihadapi oleh pelanggan tadi. Kemudian anda perbetulkan masalah tersebut dan tawarkan penyelesaian. Bakal pelanggan anda membeli bukan disebabkan produk anda, tetapi disebabkan penyelesaian yang ditawarkan oleh anda.

Selain itu, akan diajar juga untuk buat prospect research melalui pesaing anda. Anda bakal buat kajian terhadap pesaing-pesaing dalam pasaran anda, apa yang mereka tawarkan, apa kelemahan mereka, apa pelanggan mereka cakapkan dan lain-lain. Apa kepentingannya?

Sangat penting sebab untuk BEZAkan para pesaing dengan anda. Cari keunikan yang anda ada,misalnya anda tawarkan delivery tudung COD untuk sekitar lembah Klang, bagi tawaran berganda misalnya setiap pembelian tudung akan dapat inner scarf dll.

#3.Like Phase

Juga bakal diterangkan tentang tujuan campaign dalam FB dan fungsi setiap daripadanya. FB ads mempunyai pelbagai campaign objective

Setiap struktur campaign juga mempunyai adset. Kemudian adset tadi akan dipelbagaikan mengikut placement/ headline, text dan lain-lain.

Hasil daripada result tadi, akan diajar bagaimana nak optimizekan lagi iklan anda yang kemudiannya membawa kepada sale yang lumayan!

#4. Slides video

Anda bakal diajar mengenai cara membuat video slides ads.

#5.Buat sales

Yang best anda akan diajar cara membuat sale/jualan. Pelbagai rahsia didedahkan untuk membuat sale. Tiada sale, bisnes anda akan terkubur!

Kesemua dan banyak lagi video bakal menyusul ada dalam LM kerana grup like method sangat dinamik, malah sifu-sifu Internet Marketer yang ada dalam tu turut berkongsi ilmu.

Perkongsian tidak terhad kepada pemasaran melalui FB, ada juga Instagram, close sale, copywriting dll.


Jadi inilah kesempatan yang perlu dirembat, jangan tengok je kalau nak kan sale anda meletop!

Apa yang best, terdapat juga perkongsian ilmu daripada sifu-sifu lain berkenaan pemasaran.
Ada bonus untuk pembeli yang membeli disini! Klik 'BONUS' dibawah untuk tahu lebih lanjut berkenaan bonus tersebut! Bonus ini akan tamat pada 12am pada 20 November 2016.


Bonus untuk anda

1. Teknik burger method( Bernilai RM300)
2. Facebook Cover page template.

Percuma lebih 30 ready made FB cover page template

Bonus Like Method
Bonus LikeMethod- FB cover page PRO PERCUMA

3. FB Newsfeed smart object template

Bonus-LikeMethod
PERCUMA FB newsfeed image

Kesemua bonus diatas bernilai lebih dari USD 40..(RM160), malah bonus kat atas ni..mampu meningkatkan lagi SALE anda..Saya tak akan bagi bonus yang tiada kaitan dengan produk yang ditawarkan.

Kenapa?

1. Facebook Cover Page anda kelihatan PRO dan menyakinkan bakal pelanggan anda.
2. FB newsfeed smart object editable ni anda boleh gunakan untuk iklan Facebook ads! Kelihatan PRO dan CTR (click through rate) anda akan tinggi.

Bagaimana nak dapatkan bonus diatas?

1. Buat pembelian like method disini..
2. Email kepada khairul(dot)likemethod(at)gmail(dot)com."Bonus LikeMethod"
3. Saya akan reply email anda dalam tempoh 24-48 jam sebaik sahaja pembelian anda disahkan oleh pihak LikeMethod




Monday, July 11, 2016

Copywriting ni bukan lagi istilah asing dalam dunia bisnes.

Dalam perkembangan bisnis semasa, copywriting dilihat menjadi semakin penting kerana wujudnya persaingan antara penjual tambah-tambah lagi dalam dunia online.

Bukan baru setahun dua, copywriting ini telah wujud sekian lama dan masih digunakan sehingga kini. Bezanya samada ia berkesan bagi jualan atau terus simpan stock.

Ok, baiklah..

Copywriting dari sudut pandang bisnes merangkumi:

  • Kemahiran menulis dan manipulasi ayat
  • Kemahiran memahami kehendak pelanggan
  • Kemahiran memujuk dan mempengaruhi pelanggan
Jika ketiga-tiga aspek diatas dikuasai, maka jalan untuk anda buat jualan terbuka luas.

COPYWRITING Sangat Penting

Copywriting merupakan elemen sangat penting dalam dunia bisnes. Jika anda mampu kuasai copywriting yang betul, bermaksud anda mampu membuat jualan.

Lihat je dalam interner, iklan merata-rata dan terlalu banyak sangat iklan yang menawarkan apa-apa sahaja penyelesaian asalkan ada orang membelinya.

Iklan mesti hadir bersama surat jualan.

Iklan yang dipaparkan dalam TV, Radio, Internet, dan lain-lain sebenarnya ingin menjelaskan sesuatu yang baru berkenaan produk tersebut kepada audiens mereka. Yakni, jika anda memperuntukkan membacanya selama seminit, anda mampu menyelesaikan masalah yang anda hadapi.

Tidak semua pemilik bisnes mampu membuat copywriting yang baik dan berkesan. Namun terdapat pelbagai cara untuk mempelajarinya.

Disini digariskan 3 cara mudah untuk mempelajari copywriting. Cara ini tidak memerlukan anda menghadiri kelas khusus.


#1. Rajin Bertanya

Seorang copywriter yang bagus mempunyai sikap yang suka bertanya. Tanyakan kepada mereka yang pakar dalam copywriting. 

Rajin bertanya tentang pemasalahan yang dihadapi pelanggan. Oleh itu, anda lebih arif berkenaan dengan pemasalah dan lebih mudah dalam mencari penyelesaiannya.

Sebagai contoh berkenaan produk pelansingan. Jika anda pemiliknya maka anda mesti ada persoalan seperti berikut:

1. Apakah faktor utama yang membuatkan masalah kegemukan dan apakah faktor yang membuatkan seseorang itu susah ingin kembali lansing
2. Apakah bahan utama dalam produk tidak mempunyai kesan buruk kepada pengguna dalam masa jangka yang panjang?
3. Adakah senaman yang kerap dan konsisten mampu membantu dalam proses pelansingan badan?
Jika anda ingin mengetahui lebih lanjut dengan pantas berkenaan dengan copywriting, anda boleh klik disini (Teknik Copywriting)

Panduan ini sangat mudah difahami kerana pengarang panduan tersebut merupakan pakar dalam copywriting dan telah pun berkecimpung sekian lama dalam bisnes online.

Seterusnya, yang membuatkan anda berjaya adalah usaha berterusan anda dalam mempelajari sesuatu yang baru. Usaha yang tiada kenal putus asa.



Dalam copywriting, tiga elemen ini tidak boleh dipisahkan, iaitu message, medium dan audiens

  Audiens biasanya dipengaruhi oleh kepercayaan dan budaya.
  Medium boleh jadi melalui internet, email, flyers dan lain-lain
  Message mungkin mengandungi maklumat, menyakinkan pelanggan, arahan dan lain-lain


Tips Copywriting: 3 Tips Untuk Buat Copywriting Power 

#1. Kesan 'Kesakitan Emosi' yang bakal pelanggan hadapi.

Manusia membeli dengan sebab emosi.

Oleh itu, sangat penting untuk ketahui 'kesakitan emosi' yang dihadapi oleh bakal pelanggan anda.

Bagaimana nak cari? Cari melalui  Forum, Blog, FB comment pesaing-pesaing anda. Cuba selesaikan 'kesakitan emosi' tersebut dengan menawarkan penyelesaian.

Sebagai contoh:

Seseorang telah membeli produk pelansingan, namun produk tersebut tidak memberi kesan kepada dirinya, sebaliknya perlu menjaga senaman yang konsisten, barulah berkesan. Sedangkan dirinya tiada masa untuk menjaga senaman kerana kesibukan kerja. Hal ini diluahkan olehnya dalam FB berkaitan dengan produk pelansingan jenama X.


Apa yang jelas dekat sini ialah, produk X tidak memberi kesan seperti yang diharapkan. Kesakitan emosi yang dihadapinya ialah 'lambat memberi kesan sekiranya tidak menjaga senaman dengan konsisten'. Oleh itu, anda perlu menyelesaikan masalah tersebut dengan mengeluarkan produk pelansingan tanpa perlu menjaga senaman.

Pelanggan terbabit akan membeli produk anda jika 'kesakitan emosi' yang dihadapinya dirawat oleh anda.


#2. Bagi tawaran yang tidak boleh ditolak. Jika tolak, pelanggan anda bakal rugi.

Bakal pelanggan anda membeli bersama risiko walaupun anda telah berjaya mainkan emosi sehingga mereka membeli.

Oleh itu, anda harus hilangkan 'risiko' pelanggan anda dengan mengkaji balik alasan-alasan yang mungkin digunakan untuk tidak membeli produk anda.

Lawan balik alasan-alasan terbabit dengan menawarkan sesuatu yang tidak boleh lagi ditolak. Sebagai contoh 'Pulangan Wang Dijamin', jika produk terbabit tidak memberi kesan.

Jika produk anda benar-benar berkualiti, tidak ada masalah untuk menggunakan perkataan tersebut.


Jadi, anda telah berjaya hapuskan ketidakyakinan pelanggan anda terhadap produk anda.


#3. Letakkan urgency supaya bakal pelanggan anda membeli sekarang

Sangat penting untuk pelanggan anda tidak tangguhkan pembelian dan teruskan memberi alasan.
Selepas memberi tawaran yang lumayan, adalah perlu had kan masa untuk dapatkan produk anda. Sebagai contoh. Promosi protngan harga 20% serta offer lain hanya available untuk hari ini sahaja.

Jika membuat pembelian pada hari lain, harga mungkin naik dan tiada lagi offer yang diberikan.

Bagi sudut pandang pelanggan, adalah kerugian jika tidak membelinya sekarang.













Tuesday, June 21, 2016


Anda mesti pernah dengar Uber kan? Uber ni boleh membantu anda buat duit dengan mudah. Kalau dulu ada perkhidmatan kereta sewa ataupun teksi, sekarang terdapat pilihan lain, iaitu Uber.

Uber ni senang cerita, anda tak perlu bawa kereta sepanjang masa/ sepenuh masa. Anda boleh buat part time secara suka-suka ataupun serius.

Apa yang best, ada mereka yang menjana pendapatan yang lumayan hasil daripada Uber ni, mencecah sehingga RM8000 sebulan, mungkin ada yang dapat lebih daripada itu.

Uber ni merupakan aplikasi dimana anda boleh memohon untuk menjadi sebahagian daripada pemandu Uber. Bayaran duit yang dibuat oleh pelanggan terus anda dapat.

Yang best lagi, anda tak perlu tercari-cari pelanggan, pelanggan tersebut yang akan kontak anda untuk berurusan. Kalau anda mahu menjana pendapatan sampingan dengan Uber, boleh klik sini untuk details (Klik Sini).

Saya mencari info berkenaan Uber ini dan dapati ada cara lain untuk menjana wang daripada Uber ni tanpa perlu bawa kereta.

Bermaksud, sekalipun anda tiada kereta, tetap boleh menjana wang dengan Uber. Bagaimana?. Ada rahsianya yang anda perlu tahu. Rahsia ni akan terbongkar bila korang dapatkan ebook ni. (Klik Sini)

Dengan teknik tetentu ini, anda bakal mendapat potensi menjana wang sehingga 60K-100K sebulan!. Angka ini sudah tentu luar biasa dan tak masuk akal, tapi itulah yang didakwa oleh pengarang ebook tersebut.


Menjana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER Tanpa Perlu Membawa Kereta Dan Boleh Buat Duit Dari Rumah Dalam Sekelip Mata Sahaja!- RahsiaUber

Itu kenyataan saudara pengarang. Tiada kereta? Anda masih boleh buat duit hanya dari rumah!

Sebelum saya bercerita panjang lebar mengenai teknik rahsia saya ini, ingin saya jelaskan bahawa teknik ini amat berlainan sekali dari apa yang anda pernah dengar sebelum ini. Berikan saya 2 minit sahaja dari masa anda yang amat berharga ini untuk saya menerangkan segala-galanya seperti di bawah.-Nik Razman Nik Daud (Pengarang)


Langkah untuk dapatkan Teknik jana wang dengan Uber tanpa memandu

1. Dapatkan ebook anda disini (Klik sini)
2. Baca dari kulit ke kulit dan ikuti arahan yang diberikan dengan betul
3. Daftar dengan Uber Malaysia
4. Act Now untuk menjana wang hanya dari rumah. Ingat! Jana wang dari rumah tanpa perlu memandu kereta sehingga RM100K sebulan.


Hari ini saya buat antara RM80 ribu ke RM100 ribu sebulan atas angin dan duduk di rumah sahaja. Buka Maybank2U dan kira duit sahaja setiap hari. Lain-lain masa yang luangkan dengan menonton TV, melancong dan melepak sahaja siang dan malam.-Saudara pengarang


Apa lagi? anda harus dapatkan sekarang jika berminat untuk menjana duit hanya dari rumah.



Dapatkan Info Dari Kami

Subscribe sekarang untuk dapatkan info/promosi terus ke email anda!.




Mahu dapat info bisnes online?

Subscribe untuk dapat info terus ke email anda!