Friday, July 29, 2016

Duit Video-Teknik Jana Duit Melalui Youtube

Pernah tengok video dalam youtube? Tau tak, dengan hanya menggunakan video, anda boleh jana pendapatan melalui internet?.

Bukan tu sahaja, dengan teknik menggunakan video, anda boleh menggunakan Google Adsense dan Affiliate program untuk jana keuntungan. Lihat bawah

Iklan di Youtube

Kalau dulu, Google adsense hanya dipaparkan pada blog/ website, sekarang dekat video pun ada.

Jadi, Saudara Wazeen dan Mr Gobala bakal lancarkan satu lagi produk terbaru mereka ,yang telah terbukti
hanya dengan satu channel youtube sahaja berjaya meraih pendapatan RM1000.86 dalam tempoh 30 hari tanpa menjual apa-apa atau membayar kos membuat video.

Ulang sekali lagi,
TANPA MENJUAL APA-APA
TANPA MEMBAYAR KOS VIDEO

Dan anda cuma perlu ada ini sahaja,

1. Handfon(smartfon)
2. Internet


Ada dua benda diatas, anda layak untuk buat duit seperti dibawah.
Bukti Pendapatan Google Adsense

Bukti Pendapatan di Shareable

100% pasif Melalui Internet

100% melalui internet, itu lah mesej yang cuba disampaikan oleh Wazeen dan Tuan Gobala. Bermaksud, pendapatan yang bakal anda perolehi 100 % lansung dari internet.


Namun yang pasti, ini peluang terbaik untuk mereka yang mahu menjana pendapatan sampingan tanpa perlu ada Website/ blog!


Opsss, kenapa Youtube? Mesti anda tertanya-tanyakan?Ini sebabnya


Jadi, tak perlu dipertikaikan lagi bahawa Youtube merupaka lubuk trafik, seterusnya menjana pendapatan pasif dengan USD.

Tapi tentu mahalkan? Mungkin itu persoalan bermain difikiran anda. Ya, memang mahal sebab ilmu ini adalah hasil daripada pengalaman tuan Gobala sendiri yang telah menjana lebih RM 4 Juta melalui Youtube.

Tapi,..ada tapi..

Untuk tempoh terhad, Tuan Gobala dan Wazeen bagi harga early bird kepada pembeli awal dengan potongan sehingga 90%

Baca berikutnya..

Early Bird-Harga Termurah


Duit video ini mengandungi lebih 20 Video yang anda boleh download dan simpan dalam drive/ pemacu keras anda, boleh tengok bila-bila masa sahaja bila diperlukan.

Harga early bird ini tak lama, hanya untuk beberapa hari sahaja, dan ini merupakan hari terakhir
(17 Ogos 2016) Selepas itu, harga akan dinaikkan sesuai dengan ilmu yang ada dalamnya.

Jika anda berhajat untuk bekerja dari rumah, atau mencari duit secara pasif melalui internet, ini lah masanya. dapatkan sekarang disini.

Dapatkan Duit Video Sekarang


Laa..belum tekan lagi?

Tak apa, untuk pembeli yang pantas, saya ada sediakan bonus untuk anda. Bonus ini khas kepada pembeli yang membeli melalui saya sahaja. Terhad untuk beberapa orang sahaja. Klik link merah dibawah.


Lihat Bonus



Friday, July 22, 2016

5 Tips Untuk Dapatkan Kos Pengiklanan FB Ads yang MURAH


Disini saya ingin kongsikan 5 tips untuk dapatkan kos murah untuk iklan FB Ads

#1. Setkan daily bajet anda RM10 sehari.


Maksimumkan daily bajet anda hanya RM10. Kalau anda letak lebih, FB main telan jer. RM10 setiap hari secara konsisten. Biarkan FB optimize pengunaan RM10 anda.

#2. Buat dua Adset untuk 1 iklan.


Anda boleh buat dua adset, sebagai contoh..tukarkan gambar yang berlainan dan lihat kos adset anda tadi.

Pilih adset kos yang rendah.

Pausekan adset yang satu lagi.


#3. Tutup iklan anda pada hari cuti umum


Tutup iklan anda pada cuti umum sebab pada waktu itu, orang ramai kurang online dan membuat pembelian.


#4.Gunakan Gambar Bewarna-warni


Gunakan gambar bewarna warni, kerana warna tersebut menarik minat orang ramai untuk klik.
Gambar sangat penting dalam FB ads.

#5.Target android phone sahaja


Dekat bahagian placement, pilih android phone sahaja, smartphone mempunyai pengguna paling ramai.


Untuk tahu lebih details lagi.. boleh klik link dibawah.






Saturday, July 16, 2016




Ada produk ? Tetapi tak tahu cara marketing yang betul bagi tingkatkan sale. Jenuh jual tapi tak dapat pulangan yang setimpal? Pernah rasa berputus asa?

Bonus Ini Untuk Pembeli LikeMethod


Jika dihujung rasa tu ada bibit-bibit putus asa, cepat-cepat recharge balik energy dan upgrade ilmu sekali, terutama ilmu pemasaran.

Sebab, hanya tahu teknik pemasaran je boleh tingkatkan sale jualan anda.

Kini anda boleh tingkatkan sale hanya dengan FB. Yer, FB ads bukan free tetapi terbukti 'paid traffic' lagi berkualiti jika dibandingkan dengan free traffic.


Jangan biar sampai putus asa kerana saudara Khairi yang terkenal dengan Burger Method tampil mendedahkan habis teknik yang beliau guna pakai selama ini dan meraih 7 angka hanya dalam beberapa bulan tanpa menggunaka ejen.

Letupkan sale anda dengan LikeMethod

Dalam Like Method, anda akan dapat :


#1. Fasa 1: Pre-Like Phase (Jumlah Video: 8)
1.Video 1: Like Method Flow
2.Video 2: Prospect Research Overall
3.Video 3: Using Forum to do Prospect Research
4.Video 4: Using Amazon to do Prospect Research
5.Video 5: Using Blogs to do Prospect Research
6.Video 6: Using Competitors to do Prospect Research
7.Video 7: Avatar Creation for Prospect Research
8.Video 8: Competitive Research for Differention


#2. Fasa 2: Like Phase ( Jumlah Videos: 4)
1. Video 9: Like Phase Overview
2. Video 10: Campaign Structure
3. Video 11: Ads Structure
4. Video 12: Like Phase Tips


#3. Fasa 3: Post-Like Phase (Jumlah Videos: In Progress)
1. Video 13: Post Like Overall
2. Video 14: Optimization & Split Testing
3. Video 15: Split Test Result
4. Video 16: Video Slides Ads
5. Video 17: Page Post Engagement For Likes
6. Video 18: Video Views Campaign to Get Likes
7. Video 19: Rahsia Untuk Buat Sales
8. Video 20: Formula Jual Like Method
9. Video 21: Campaign Close Sales



Video-video lain bakal menyusul  kerana grup like method sangat dinamik, malah sifu-sifu Internet Marketer yang ada dalam tu turut berkongsi ilmu.

Perkongsian tidak terhad kepada pemasaran melalui FB, ada juga Instagram, close sale, copywriting dll.


Jadi inilah kesempatan yang perlu dirembat, jangan tengok je kalau nak kan sale anda meletop!

Apa yang best, terdapat juga perkongsian ilmu daripada sifu-sifu lain berkenaan pemasaran.
Ada bonus untuk pembeli yang membeli disini! Klik 'BONUS' dibawah untuk tahu lebih lanjut berkenaan bonus tersebut! Bonus ini akan tamat pada 12am pada 4 Ogos 2016.



Monday, July 11, 2016

Copywriting ni bukan lagi istilah asing dalam dunia bisnes.

Dalam perkembangan bisnis semasa, copywriting dilihat menjadi semakin penting kerana wujudnya persaingan antara penjual tambah-tambah lagi dalam dunia online.

Bukan baru setahun dua, copywriting ini telah wujud sekian lama dan masih digunakan sehingga kini. Bezanya samada ia berkesan bagi jualan atau terus simpan stock.

Ok, baiklah..

Copywriting dari sudut pandang bisnes merangkumi:

  • Kemahiran menulis dan manipulasi ayat
  • Kemahiran memahami kehendak pelanggan
  • Kemahiran memujuk dan mempengaruhi pelanggan
Jika ketiga-tiga aspek diatas dikuasai, maka jalan untuk anda buat jualan terbuka luas.

COPYWRITING Sangat Penting

Copywriting merupakan elemen sangat penting dalam dunia bisnes. Jika anda mampu kuasai copywriting yang betul, bermaksud anda mampu membuat jualan.

Lihat je dalam interner, iklan merata-rata dan terlalu banyak sangat iklan yang menawarkan apa-apa sahaja penyelesaian asalkan ada orang membelinya.

Iklan mesti hadir bersama surat jualan.

Iklan yang dipaparkan dalam TV, Radio, Internet, dan lain-lain sebenarnya ingin menjelaskan sesuatu yang baru berkenaan produk tersebut kepada audiens mereka. Yakni, jika anda memperuntukkan membacanya selama seminit, anda mampu menyelesaikan masalah yang anda hadapi.

Tidak semua pemilik bisnes mampu membuat copywriting yang baik dan berkesan. Namun terdapat pelbagai cara untuk mempelajarinya.

Disini digariskan 3 cara mudah untuk mempelajari copywriting. Cara ini tidak memerlukan anda menghadiri kelas khusus.


#1. Rajin Bertanya

Seorang copywriter yang bagus mempunyai sikap yang suka bertanya. Tanyakan kepada mereka yang pakar dalam copywriting. 

Rajin bertanya tentang pemasalahan yang dihadapi pelanggan. Oleh itu, anda lebih arif berkenaan dengan pemasalah dan lebih mudah dalam mencari penyelesaiannya.

Sebagai contoh berkenaan produk pelansingan. Jika anda pemiliknya maka anda mesti ada persoalan seperti berikut:

1. Apakah faktor utama yang membuatkan masalah kegemukan dan apakah faktor yang membuatkan seseorang itu susah ingin kembali lansing
2. Apakah bahan utama dalam produk tidak mempunyai kesan buruk kepada pengguna dalam masa jangka yang panjang?
3. Adakah senaman yang kerap dan konsisten mampu membantu dalam proses pelansingan badan?
Jika anda ingin mengetahui lebih lanjut dengan pantas berkenaan dengan copywriting, anda boleh klik disini (Teknik Copywriting)

Panduan ini sangat mudah difahami kerana pengarang panduan tersebut merupakan pakar dalam copywriting dan telah pun berkecimpung sekian lama dalam bisnes online.

Seterusnya, yang membuatkan anda berjaya adalah usaha berterusan anda dalam mempelajari sesuatu yang baru. Usaha yang tiada kenal putus asa.



Dalam copywriting, tiga elemen ini tidak boleh dipisahkan, iaitu message, medium dan audiens

  Audiens biasanya dipengaruhi oleh kepercayaan dan budaya.
  Medium boleh jadi melalui internet, email, flyers dan lain-lain
  Message mungkin mengandungi maklumat, menyakinkan pelanggan, arahan dan lain-lain


Tips Copywriting: 3 Tips Untuk Buat Copywriting Power 

#1. Kesan 'Kesakitan Emosi' yang bakal pelanggan hadapi.

Manusia membeli dengan sebab emosi.

Oleh itu, sangat penting untuk ketahui 'kesakitan emosi' yang dihadapi oleh bakal pelanggan anda.

Bagaimana nak cari? Cari melalui  Forum, Blog, FB comment pesaing-pesaing anda. Cuba selesaikan 'kesakitan emosi' tersebut dengan menawarkan penyelesaian.

Sebagai contoh:

Seseorang telah membeli produk pelansingan, namun produk tersebut tidak memberi kesan kepada dirinya, sebaliknya perlu menjaga senaman yang konsisten, barulah berkesan. Sedangkan dirinya tiada masa untuk menjaga senaman kerana kesibukan kerja. Hal ini diluahkan olehnya dalam FB berkaitan dengan produk pelansingan jenama X.


Apa yang jelas dekat sini ialah, produk X tidak memberi kesan seperti yang diharapkan. Kesakitan emosi yang dihadapinya ialah 'lambat memberi kesan sekiranya tidak menjaga senaman dengan konsisten'. Oleh itu, anda perlu menyelesaikan masalah tersebut dengan mengeluarkan produk pelansingan tanpa perlu menjaga senaman.

Pelanggan terbabit akan membeli produk anda jika 'kesakitan emosi' yang dihadapinya dirawat oleh anda.


#2. Bagi tawaran yang tidak boleh ditolak. Jika tolak, pelanggan anda bakal rugi.

Bakal pelanggan anda membeli bersama risiko walaupun anda telah berjaya mainkan emosi sehingga mereka membeli.

Oleh itu, anda harus hilangkan 'risiko' pelanggan anda dengan mengkaji balik alasan-alasan yang mungkin digunakan untuk tidak membeli produk anda.

Lawan balik alasan-alasan terbabit dengan menawarkan sesuatu yang tidak boleh lagi ditolak. Sebagai contoh 'Pulangan Wang Dijamin', jika produk terbabit tidak memberi kesan.

Jika produk anda benar-benar berkualiti, tidak ada masalah untuk menggunakan perkataan tersebut.


Jadi, anda telah berjaya hapuskan ketidakyakinan pelanggan anda terhadap produk anda.


#3. Letakkan urgency supaya bakal pelanggan anda membeli sekarang

Sangat penting untuk pelanggan anda tidak tangguhkan pembelian dan teruskan memberi alasan.
Selepas memberi tawaran yang lumayan, adalah perlu had kan masa untuk dapatkan produk anda. Sebagai contoh. Promosi protngan harga 20% serta offer lain hanya available untuk hari ini sahaja.

Jika membuat pembelian pada hari lain, harga mungkin naik dan tiada lagi offer yang diberikan.

Bagi sudut pandang pelanggan, adalah kerugian jika tidak membelinya sekarang.













Tuesday, June 21, 2016


Anda mesti pernah dengar Uber kan? Uber ni boleh membantu anda buat duit dengan mudah. Kalau dulu ada perkhidmatan kereta sewa ataupun teksi, sekarang terdapat pilihan lain, iaitu Uber.

Uber ni senang cerita, anda tak perlu bawa kereta sepanjang masa/ sepenuh masa. Anda boleh buat part time secara suka-suka ataupun serius.

Apa yang best, ada mereka yang menjana pendapatan yang lumayan hasil daripada Uber ni, mencecah sehingga RM8000 sebulan, mungkin ada yang dapat lebih daripada itu.

Uber ni merupakan aplikasi dimana anda boleh memohon untuk menjadi sebahagian daripada pemandu Uber. Bayaran duit yang dibuat oleh pelanggan terus anda dapat.

Yang best lagi, anda tak perlu tercari-cari pelanggan, pelanggan tersebut yang akan kontak anda untuk berurusan. Kalau anda mahu menjana pendapatan sampingan dengan Uber, boleh klik sini untuk details (Klik Sini).

Saya mencari info berkenaan Uber ini dan dapati ada cara lain untuk menjana wang daripada Uber ni tanpa perlu bawa kereta.

Bermaksud, sekalipun anda tiada kereta, tetap boleh menjana wang dengan Uber. Bagaimana?. Ada rahsianya yang anda perlu tahu. Rahsia ni akan terbongkar bila korang dapatkan ebook ni. (Klik Sini)

Dengan teknik tetentu ini, anda bakal mendapat potensi menjana wang sehingga 60K-100K sebulan!. Angka ini sudah tentu luar biasa dan tak masuk akal, tapi itulah yang didakwa oleh pengarang ebook tersebut.


Menjana RM60,000 SEBULAN Dengan UBER Tanpa Perlu Membawa Kereta Dan Boleh Buat Duit Dari Rumah Dalam Sekelip Mata Sahaja!- RahsiaUber

Itu kenyataan saudara pengarang. Tiada kereta? Anda masih boleh buat duit hanya dari rumah!

Sebelum saya bercerita panjang lebar mengenai teknik rahsia saya ini, ingin saya jelaskan bahawa teknik ini amat berlainan sekali dari apa yang anda pernah dengar sebelum ini. Berikan saya 2 minit sahaja dari masa anda yang amat berharga ini untuk saya menerangkan segala-galanya seperti di bawah.-Nik Razman Nik Daud (Pengarang)


Langkah untuk dapatkan Teknik jana wang dengan Uber tanpa memandu

1. Dapatkan ebook anda disini (Klik sini)
2. Baca dari kulit ke kulit dan ikuti arahan yang diberikan dengan betul
3. Daftar dengan Uber Malaysia
4. Act Now untuk menjana wang hanya dari rumah. Ingat! Jana wang dari rumah tanpa perlu memandu kereta sehingga RM100K sebulan.


Hari ini saya buat antara RM80 ribu ke RM100 ribu sebulan atas angin dan duduk di rumah sahaja. Buka Maybank2U dan kira duit sahaja setiap hari. Lain-lain masa yang luangkan dengan menonton TV, melancong dan melepak sahaja siang dan malam.-Saudara pengarang


Apa lagi? anda harus dapatkan sekarang jika berminat untuk menjana duit hanya dari rumah.



Saturday, April 9, 2016

Salam sejahtera,

Kalu korang sampai dekat page ini, bermaksud korang memang ingin buka akaun PayPal. Paypal ni dikenali seluruh dunia sebagai medium untuk transaksi wang. Akaun  PayPal ni senang jer nak bukak, tak perlu pergi mana-mana, cuma duduk online jer.

Sebelum pergi jauh, kena tahu jugak apa fungsi Paypal ni. Untuk pengetahuan korang, akaun PayPal ni digunakan sebagai medium pembayaran (processor) terutamanya jika korang berurusan dengan peniaga luar negara dengan matawang USD(juga terdapat mata wang lain)

Jadi untuk atasi masalah tersebut, wujudnya PayPal sebagai medium untuk pembayaran dan penerimaan duit dari luar atau dalam negara. Akaun PayPal korang ni akan dilinkkan dengan kad kredit/debit tempatan yang korang ada seperti RHB, Maybank, CIMB, Public Bank dll. Jika korang ada kad ATM yang tertera Mastercard atau VISA, bermaksud korang boleh buat akaun PayPal.



Antara kelebihan Paypal

1) Mempercepatkan proses pembayaran secara online

2)Keselamatan yang ketat

3)Boleh menerima dan membayar dengan segera

4)Boleh dilinkkan dengan bank tempatan seperti Maybank, CIMB dan RHB

5) Mengelakkan penipuan online


klik sini untuk daftar akaun Paypal: https://www.paypal.com/


1) Klik sign-up dekat penjuru sebelah kanan atas


2) Pilih personal akaun. Kecuali korang ada business perniagaan internet yang memerlukan penghantaran invois, boleg pilih business.


3) Isi maklumat korang dengan betul. Pastikan email utama anda kerana pasni korang hanya perlu bagi email sahaja sebaga id PayPal.


4) Isi details peribadi anda dengan tepat.
5)Isi nombor kad bank korang dengan tarikh luput. CVV tu nombor yang ada kat belakang kad. Kemudian klik 'link card '
6) Maybank akan hantar 4 digit kod dalam tempoh sehari. Nanti korang bukak Maybank online banking, kemudian pegi ke debit card history. Dekat situ akan keluar "SALE PP-xxxx". 4 digit nombor tersebut akan digunakan untuk pengesahan akaun PayPal

7)Klik get verified untuk masukkan kod tersebut seperti dalam gambar rajah dibawah.





Sekarang korang dah berjaya membuka akaun PayPal yang dilinkkan dengan Maybank! Bermula saat ni, korang dah boleh buat bisnes dengan USD seperti mat Salleh. Untuk buat bisnes antarabangsa pun bukan jadi masalah lagi, teruja bukan?


Jadi untuk buat bis dalam USD dan terima duit masuk lam akaun PayPal,  korang boleh daftar dekat sini >> Viral-profit

Aku tak share kalu tak beri manfaat pada korang. Bisnes USD ni boleh buat korang terima income pasif sehingga $44286 (USD).

Program ni merebak seluruh dunia sesuai dengan perkataan viral dan matawang yang digunakan ialah USD!

Apa tunggu lagi? Terus daftar dan join grup kami. Jangan bimbang, boleh daftar percuma dahulu untuk tempoh 7 hari!

Korang tak mahu lagi?

Untuk pengetahuan korang..viral-profit ni bagi income pasif dan aktif kepada ahli VIPnya. Selain tu korang boleh jual balik bonus yang ada dalam viral-profit ni dan korang dapat 100% komisen.

Setiap kali ada orang join link dari korang, korang akan dapat 5USD dan 0.50 USD






NEW COMMISSION starting from 6th April 2016.$5 will be paid for each DIRECT referral (direct sponsored) from VIP Affiliate Members affiliate/referral link.
For example:First Situation:If John (VIP member) sponsored Mark (VIP member) using John's referral/affiliate link then John (VIP member) will get $5 as a NEW DIRECT REFERRAL COMMISSION plus $0.50 from existing PASSIVE COMMISSION.
Second Situation:If Mark (VIP member) sponsored Alex  (VIP member) using Mark's referral/affiliate link then Mark (VIP member) will get $5 as a NEW DIRECT REFERRAL COMMISSION plus $0.50 from existing PASSIVE COMMISSION.While John(VIP member) will get $0.50 as a PASSIVE COMMISSION.
Wait...
Good news for you...We will give Extra Bonus Products for FREE. The Bonus Products will be added in your VIP Affiliate Member account.
YOU WILL GET ALL 7 BONUS PRODUCTS FOR FREE IF YOU ARE VIP MEMBERS.
CLICK HERE TO DOWNLOAD
If You are still a Free Member, You can upgrade your account now!
You will also get Super Free Bonus Products plus new Extra Free Bonus Product which are also FREE. All products plus Bonus products worth $1500!
I know it's really shocking but this is the truth.
This is the ONLY Affiliate program that allow us to get 100% profit from 9 digital products.
Get up to $44286 passive income from auto spillover system. Yes...It is automated system
I don't want to talk too much...You can try and see yourself how the system will work for you!
FREE for 7 days. It is ZERO RISK for 7 days to test the system and see how it is working!
What you are waiting for? Upgrade your account now!
CLICK HERE NOW
How to upgrade?
You can upgrade your account using Paypal/Card. You can easily create paypal account for free. There is a manual on how to create paypal account. Login to you member account and download the manual.
What you are waiting for? Upgrade your account now!
CLICK HERE NOW
Best Regards,
VP team 




Korang boleh join grup FB kami dekat sini  >>https://www.facebook.com/groups/1702157056663533/

Sebelum korang terlupa, boleh sign-up sekarang percuma!


Thursday, March 31, 2016

Blog buat duit dari rumah sekali lagi mendedahkan teknik buat duit dari rumah secara automatik. Kali ini dengan Sistem jualan pro yang dibuat oleh internet terkemuka, Rahman Basri dibuka lagi dengan sistem yang telah dikemaskini dan advanced, iaitu Sistem Jualan Pro 2.0 (SJP2.0).

Sistem buat duit online ini telah memberikan pendapatan 5 angka kepada beliau dari dulu lagi(2013). Kalau dulu, untuk dapatkan pendapatan 5 angka beliau perlukan database sebanyak 20,000 email list(senarai email), namun tahun 2016 ini beliau telah buat kemaskini database dimana 10,000 email list(senarai email) dipadamkan dari sistem autoresponder beliau.

Selebihnya dipindahkan kepada sistem autoresponder baru.

Beliau telah mulakan strategi baru, target 5 angka, tetapi dengan list yang sedikit.

Jadi beliau mulakan kempen promosi yang baru, kumpul list yang fresh dan targeted

Mengejutkan, dalam masa 12 hari, beliau telah mendapat sale sebanyak RM 11,300.00 hanya dengan
330 list!

Sedikit perubahan yang dibuat pada sistem buat duit online menjadikan Sistem Jualan Pro 2.0 ini berjaya memberi hasil yang lumanyan.


Justeru, Sistem Jualan Pro 2.0 ini merupakan tools yang sangat baik bagi membantu mereka yang mahu buat duit dari rumah secara online dengan pendapatan RM1000-RM3000 sebulan.






Mahu dapat info bisnes online?

Subscribe untuk dapat info terus ke email anda!